News

Rrjeti Kombëtar i të Rinjve, Parlamenti Rinor Tiranë, Koalicioni i Arsimit dhe CRCA Shqipëri, së bashku për mbështetjen dhe fuqizimin e vajzave në politikë

Tiranë, 5 Korrik 2018 – Rrjeti kombëtar për të Rinjtë në Shqipëri (ANYN), Qendra...

Ministria e financave premton konsultim me ACE për programin buxhetor sidomos në fushën e arsimit

Tiranë, 21 Qershor, 2018 – Koalicioni për Arsimin në Shqipëri, vijon fushatën e tij avokuese në mbështetje të...

Të rinjtë nga gjimnazet e kryeqytetit prezantojnë dhe firmosin krijimin e Parlamentit Rinor Tiranë

Tiranë, 14 Qershor 2018 – Të rinjtë e gjimnazeve të kryeqytetit  prezantuan sot Parlamentin  Rinor të Tiranës, një strukturë kjo...

Rrjeti Kombëtar për të Drejtat e Fëmijëve pret nga Kuvendi i Shqipërisë, që të forcojë detyrimet që ka Qeveria për të mbrojtur viktimat e dhunës në familje, sidomos fëmijët dhe të rinjtë!

Tiranë, 20 Qershor 2018 – Rrjeti Kombëtar për të...

Mësuesit fitues, pjesë e garës së Global Teacher Prize

Tiranë, 8 Qershor 2018 – Koalicioni për Arsimin e Fëmijëve në Shqipëri çeli sot për të dytin vit radhazi aplikimet për Çmimin Kombëtar ‘’Mësuesi i Vitit...

Shoqëria civile proteston para Kuvendit të Shqipërisë

Tiranë, 6 Qershor, 2018 - Shoqëria civile iu bashkua sot Rrjetit Kombëtar “Vepro për Fëmijët” I cili protestoi para Kuvendit të Shqipërisë. Përfaqësuesit e...

Pages

Sponsors

Follow us on facebook

Contact us