News

DEKLARATË PUBLIKE

Tiranë, 12 Dhjetor 2018 – Organizatat e Shoqërisë civile me anë të kësaj deklarate publike duan të shprehin mbështetjen e tyre për kërkesën e studentëve për rritjen e buxhetit të arsimit në Shqipëri në...

Tiranë, 19 Nëntor 2018 - Koalicioni për Arsimin në Shqipëri (ACE) mori pjesë në seancën dëgjimore të Komisionit të Edukimit dhe Mjeteve te Informimit Publik për projektligjin “Për Buxhetin e Arsimit 2019”.

Koalicioni për Arsimin në...

Shqipëria për herë të parë bëhet pjesë e diskutimeve në nivel global me fokus cilësinë dhe gjithëpërfshirjen në arsimin parauniversitar dhe të lartë

Nepal, 18 Nëntor 2018 – Koalicioni për Arsimin në Shqipëri (ACE), antar i Fushatës...

Buxheti i rinisë të përfshijë Kartën Rinore, punësimin e të rinjve dhe Qendrat Rinore

Tiranë, 13 nëntor 2018 – Rrjeti Kombëtar për të Rinjtë në Shqipëri (ANYN) ishte i pranishëm në takimin konsultues të organizuar nga Drejtoria e Rinisë...

Child & Youth Policy Hub Shqipëri është qendra e parë që fokusohet në procesin e vlerësimit dhe nxitjes së politikave e ligjeve më të mira për fëmijët dhe të rinjtë në Shqipëri dhe në rajonin e Ballkanit Perëndimor

...

Europarlamentari Knut Fleckenstein, reporteri për Shqipërinë në Parlamentin Europian, në takimin e tij me Rrjetin Kombëtar për të Rinjtë në Shqipëri kërkon angazhim më serioz të Qeverisë Shqiptare për problemet e të rinjve. Nga ana e tij Rrjeti...

Pages

Sponsors

Follow us on facebook

Contact us