ACCE

Tiranë, 12  Qershor 2017 – Koalicioni për Arsimin në Shqipëri (ACE) filloi sot turin e takimeve me partitë politike në vend, për tu dorëzuar dhe për ti njohur me Manifestin “6% për Arsimin”.
Ky tur ndërmerret përpara Zgjedhjeve Kombëtare të 25 Qershorit 2017 për të avokuar me partitë politike futjen në programet e tyre elektorale të kërkesës... Read More
Tiranë, 6 Qershor 2017 – Koalicioni për Arsimin në Shqipëri (ACE) prezantoi sot përpara forumeve rinore të partive politike  Manifestin “6% për Arsimin”.
Ky Manifest vjen si rezultat i një pune disa mujore konsultuese me fëmijë e të rinj në 12 qarqe të Shqipërisë dhe përmban problematikat kryesore të arsimit sot në vend, të cilat kanë nevojë... Read More
Me rastin e 1 Qershorit, Ditës së Femijëve, mbi 200 përfaqësues dhe organizata të shoqërisë civile manifestuan nën moton: “Femijë të shëndetshëm, të mbrojtur dhe të arsimuar! Koha për të marrë përgjegjësi!”

1 Qershor 2017 – Në Ditën e Femijëve, për herë të parë në historinë moderne të Shqipërisë, organizatat dhe aktivistët për të drejtat e... Read More
Tiranë, 15 Maj 2017 – Koalicioni për Arsimin e Fëmijëve në Shqipëri dhe Ministria e Arsimit dhe Sportit, në bashkëpunim me Qendra për Mbrojtjen e të Drejtave të Fëmjëve organizuan sot konferencën për shtyp për çeljen publikisht të procesit për Çmimin Kombëtar ‘Mësuesi i Vitit’.
Çmimi Kombëtar “Mësuesi i Vitit” synon të evidentojë... Read More

Campaigns

13 June 2014
Fushata jonë për këtë vit, TË DREJTA TË BARABARTA, MUNDËSI TË BARABARTA: AFTËSIA E KUFIZUAR DHE ARSIMI GJITHËPËRFSHIRËS, ka për qëllim të nxjerrë në pah vështirësitë e hasura nga fëmijët me aftësi të kufizuar për të pasur akses në arsimin gjithëpërfshirës. Dukë sjellë në fokus të mbarë publikut...
13 June 2013
NJOFTIM PËR SHTYP Java Globalee Arsimit “Çdo Fëmijëka Nevojë përNjë Mësues të Kualifikuar” 21-27 Prill 2013 Pa mësues, shkolla është vetëm një ndërtesë Pa mësues të trajnuar, shkollimi nuk është arsim dhe edukim Pa mësues të trajnuar për të gjithë, arsimi nuk do të jetë një realitet Tiranë,...

Sponsors

Follow us on facebook

Contact us