News

Arsimi parauniversitar në vend, nuk ofron asnjë mekanizëm të raportimit të dhunës në ambientet e tyre

Tiranë, 15 tetor 2018 – Me kërkesë të ACE, sot, Komisioni i Edukimit dhe Mjeteve të Informimit Publik, organizoi dëgjesën publike me...

Vlerësimi më i lartë në arsim, i kalon 4 mësuesve që do të garojnë në Global Teacher Prize

Tiranë, 9 Tetor 2018 - Koalicioni për Arsimin në Shqipëri (ACE),  Qendra për Mbrojtjen e të Drejtave të Fëmijëve (CRCA), në bashkëpunim me...

CRCA Shqipëri: jemi tepër të shqetësuar për situatën e të drejtave të fëmijëve dhe të të rinjve! Shteti duhet të marrë masa urgjente për të përmirësuar situatën!

Tiranë, 24 Shtator 2018 - Një rrjet i gjerë i organizatave të të drejtave...

DEKLARATË PUBLIKE

Tiranë, 25 Shtator 2018 – Qendra për të Drejtat e Fëmijëve Shqipëri (CRCA), Koalicioni për Arsimin në Shqipëri(ACE), si dhe Rrjeti Kombëtar “Vepro për Fëmijët”, me anë të kësaj deklarate publike ngrenë edhe një herë...

Fushata #Girl2Leader sjell së bashku deputetet, shoqërinë civile dhe vajzat, për të nxitur pjesëmarrjen e tyre në politikë dhe vendim-marrje

Tiranë, 19 Shtator 2018 – Shqipëria është gati për Samitin e parë të vajzave. Këtë 11 Tetor...

Ndërsa Qeveria Shqiptare ka 6 vjet që premton se do të rrisë investimet në arsim me 5% të GDP-së, analiza e financave publike tregon se Shqipëria mbetet ndër vendet e fundit në rajon dhe në Europë për financimin e arsimit!

Tiranë, 17...

Pages

Sponsors

Follow us on facebook

Contact us